Imamen(AJ) är äntligen här

Föreställ dig…du är i full rulle med livets ”att göra lista”. Du sitter på bussen på väg till skolan, eller sitter vid datorn på jobbet eller kanske hemma och ska börja städa. Du surfar i mobilen, kollar en nyhetssida på nätet eller sätter på TV:n för ha något som underhåller i bakgrunden. Plötsligt slås du av en brytande nyhet.

”Den väntade Imamen(AJ) har anlänt”

Videointervjuer på tidningars hemsidor och på TV med vår mästare.

Frys tankarna och känslorna i den sekunden! Tänk dig att han står där fullt verklig och synlig.
Hur känner du när du inser att det är din tids Imam(AJ) du tittar på och hör? Vad vill du göra? Vad kan du göra? Hur reagerar du?

Många kanske vill springa till honom trots distansen? Ok, du springer till honom, sen då? Förgylla dina ögon med att betrakta hans skönhet? Vad ska du göra sen? Pussa hans händer? Sen då?

Tänk dig att det finns miljarders människor som känner som du i den stunden. Tänk dig om alla ska göra samma som du? När man tänker på det inser man ganska snabbt att detta är enbart ett drömögonblick och inget verkligt möjligt.

Frågorna som dyker upp i huvet sen, efter den känsloströmmande sekunden, är vad ska jag göra nu? Jag vill vara bland de som segrar med Imamen(AJ). Är jag förberedd? Vet jag hur man ska gå till väga? Har jag en tillräcklig kännedom om vad som krävs av just MIG? Vet jag vad just JAG kan göra som bidrar till segern? Var ska jag vända mig för att få den informationen?

Jag blundar nästa sekund och gör en innerlig bön.

’Å Gud vägled mig i denna stund och all tid framöver, och visa mig vägen att anslutas till vår väntade Imams(AJ) nätverk’