Vad toppar önskelistan?

Visste du att du får önska vad du vill extra just ikväll. Om du fick välja helt fritt, vad skulle din högsta önskan vara? Vad är det djupaste ditt hjärta verkligen vill ha?

På denna natt som kallas laylat al-raghaeb, önskemålens natt, första torsdagen av månaden Rajab, vad toppar din önskelista?

Sen föll tanken in: Vad är hans högsta önskan? Vad är min Imams(AJ) högsta önskan? Vad vill Imamen(AJ) som själv toppar de bästa av Guds tjänares önskningar? Imamen(AJ) som Profeten(S) och Imam Ali(A), och alla Imamer(A) längtade efter och önskade se.

Jag vet att min Imam(AJ) vill högst av allt uträtta Guds vilja på jorden. Fast jag undrar, i hans vackra hjärta, visst önskar han att så många som möjligt av oss räddas på vägen?!

Så hur lik min Imams(AJ) önskemål är min önskan?

”O Allah, om DU låter mig inträda Ditt helvete så finns i det Din fiendes fröjd, och om DU låter mig inträda Ditt paradis så finns i det Din Profets(S) fröjd, och jag vid Gud vet att Din Profets(S) fröjd är mer älskad av Dig än Din fiendes fröjd.” (Imam Sajjads(A) duaa Abu Hamza Thumali)