Allt hör till Han

Har ni varit med om, då och då, när man inser Allahs energi i allt runtomkring. Himlen, jorden, skogen, vattnet, grannarna, familjen, småbarnen, fjärilarna, djuren och allt som omringar en utsänder en viss energi som påminner om Gud. Man har svårt att se på nåt utan att se Han i det. Och varje andetag man tar känns välsignat och med det följer en behaglig tacksamhet. SubhanAllah!

Tänk er att ALLT hör till Han. Hela skapelsen är av Han, och livets mening hittas när man finner Han. Gud har skapat så mkt för oss och sänt oss så många profeter och sändebud just för detta. För att vi ska hitta Gud och få smaka på och uppleva hans närvaro. Det genererar en otrolig lycka som inte går att fås även om man får jordens alla skatter till hands.

Vi skapas med en essens som är ständigt på jakt efter en lycka som ej tar slut. Den söker efter en kärlek som ska ge den energi och mening att orka leva. Därför söker alla ungas hjärta efter kärleken på olika spår, men den kärleken fyller inte hjärtats bägare till topp. Hjärtat fortsätter söka vidare efter mer…det unga hjärta som finner Guds kärlek, kommer att ha fyllt bägaren till max och få den att till och med rinna över.

Dock är det svårt för alla att hitta Allahs kärlek direkt och av sig själva. Därför har Gud skickat till oss budbärare som ska vägleda oss till Han…..Vem är Din vägledare?